” Ze communiceren duidelijk, het zijn vriendelijke werklui en de prijs/kwaliteit verhouding is goed!’ “

Onze diensten voor de particuliere markt

Ontwerp

Onze samenwerking begint altijd met een oriënterend gesprek. We bespreken uw wensen, kijken welke opties mogelijk zijn en leggen alvast een paar ideeën aan u voor. Uiteraard vrijblijvend. Het maakt niet uit of het om een voortuin, balkon, achtertuin, tuinrenovatie of complete aanleg gaat, Hoveniersbedrijf Hoksbergen heeft aandacht voor uw tuin. En tijdens het keuzeproces denken wij altijd met u mee, van belichtingsplan tot aan het irrigatiesysteem.

Op basis van uw wensen, plus wat creativiteit van onze kant, maken we een eerste schets. Deze schets leggen we de tweede afspraak aan u voor. Vervolgens maken we samen de schets definitief en deze vormt de basis voor een offerte. Tijdens onze derde afspraak leggen we deze offerte uit en laten we ook enkele stalen van de gekozen materialen zien. Want wij vinden het belangrijk dat de basis goed is, details als kleuren volgen later in het proces.

Peter Frans heeft ons enorm geholpen om onze droomtuin waar te maken “

Aanleg

Hoveniersbedrijf Hoksbergen is een full service hovenier. Wij werken altijd met vaste leveranciers en medewerkers én houden alles in eigen beheer, zoals grondwerk, bestratingen, irrigatie, beplanting of bijvoorbeeld het verlichtingsplan. Zo heeft u altijd te maken met één contactpersoon.

 

In overleg met u kiezen we een datum voor de aanvang van het project. Soms komt het voor dat men zelf graag de voorbereidingswerkzaamheden verricht, zoals het weghalen van de huidige bestrating. Dat is geen probleem. Wel zorgen wij ervoor dat het onder onze supervisie gebeurd.

 

Alle projecten voeren wij in één keer uit, zodat u onze volledige focus heeft. Uiteraard zorgen we ervoor dat materialen op tijd aanwezig zijn en houden we rekening met uw omgeving, zodat zij zo min mogelijk hinder ervaren. Denk bijvoorbeeld aan pallets en containers die niet in de weg staan. Wij werken netjes, komen afspraken na en zorgen ervoor dat u continu betrokken bent. Op deze manier is het mogelijk om tijdens de aanleg nog kleine aanpassingen te doen, wanneer blijkt dat u het in de praktijk toch graag anders ziet.

Onderhoud

Onze service stopt niet na de aanleg. Is uw tuin klaar, dan kunt u kiezen voor vast of periodiek onderhoud. Wilt u twee keer per jaar uw tuin volledig gesnoeid hebben, zodat deze klaar is voor het nieuwe seizoen of wilt u dat wij maandelijks uw tuin onkruidvrij houden? Gaat het om snoeien, het bijhouden van de vaste beplanting, het plaatsen van zomergoed en bollen óf de hagen alleen onderhouden? Alles is mogelijk. Wij kijken naar uw wensen en geven advies over welke frequentie daarbij past.

 

Hoveniersbedrijf Hoksbergen snoeit op de juiste momenten de juiste beplanting, waardoor u daar het volgende seizoen nog meer plezier aan beleeft! Naast dat u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw tuin heeft, is het feit dat wij ook al het afval meenemen een groot voordeel. We voeren het netjes af, schoffelen uw tuin en blazen alle losse bladeren weg. Zo ligt uw tuin er altijd keurig bij.

Bekijk ook onze diensten voor de zakelijke markt