MET DE DIENSTEN VAN HOKSBERGEN HEBBEN WIJ GEEN OMKIJKEN MEER NAAR ONZE BEDRIJFSTUIN “

Onze diensten voor de zakelijke markt

Ontwerp

Heeft u hulp nodig bij de aanleg van uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein? Hoveniersbedrijf Hoksbergen staat voor u klaar. Wij kijken naar de gebruiksfunctie en richten de tuin zo praktisch mogelijk in. Denk bijvoorbeeld aan parkeervakken, looproutes, fietsenstallingen en het groen daaromheen. De tuin is toch het visitekaartje van uw bedrijf, het eerste wat klanten en gasten zien. Een bedrijfstuin moet daarom functioneel zijn, uw huisstijl uitstralen, maar ook uitnodigend zijn.

 

We beginnen met een oriënterend gesprek. Bespreken daarbij uw wensen, kijken welke opties mogelijk zijn, hoe we de ruimte optimaal benutten en of het binnen het bestemmingsplan van de gemeente past. Tijdens deze oriëntatie denken wij met u mee, van belichtingsplan tot aan het irrigatiesysteem.

Op basis van uw wensen, plus creativiteit van onze kant, maken we een eerste schets. Deze schets leggen we de tweede afspraak aan u voor. Vervolgens maken we samen de schets definitief en deze vormt de basis voor de offerte. Tijdens de derde afspraak leggen we u de offerte uit en laten we ook enkele stalen van de gekozen materialen zien. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de basis goed is, details als kleuren volgen later.

Met de diensten van Hoksbergen hebben wij geen omkijken meer naar onze bedrijfstuin “

Aanleg

Tijdens de aanleg zorgen wij voor zo min mogelijk overlast en nemen we u alle zorgen uit handen. We pakken alles mee en zorgen dat de basis goed is, zoals grondwerk, afwatering en tegelwerk. Daarbij altijd rekening houdend met de juiste materialen, passende bij de gebruiksfunctie. We houden een strakke planning aan, zodat we uw deadline halen en de bedrijfstuin op tijd klaar is voor de opening.

 

Hoveniersbedrijf Hoksbergen is een full service hovenier. Wij werken altijd met vaste leveranciers en medewerkers én houden alles in eigen beheer. Zo heeft u altijd te maken met één contactpersoon. En alle projecten voeren wij in één keer uit, zodat u onze volledige focus heeft. We werken netjes, komen afspraken na en zorgen ervoor dat u continu betrokken bent. Op deze manier is het mogelijk om tijdens de aanleg nog kleine aanpassingen te doen, wanneer blijkt dat u het in de praktijk toch graag anders ziet

Onderhoud

Onze service stopt niet na de aanleg van uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein. Hoveniersbedrijf Hoksbergen biedt vast of periodiek onderhoud. Wilt u twee keer per jaar uw bedrijfstuin volledig gesnoeid hebben, zodat deze klaar is voor het nieuwe seizoen? Of dat wij maandelijks uw bedrijfsterrein onkruidvrij houden? Veel onkruid zorgt immers voor meer ongedierte en dat wilt u niet. Geen probleem. Wij kijken naar uw wensen en geven advies over welke frequentie daarbij past.

 

We snoeien op de juiste momenten de juiste beplanting, waardoor u daar het volgende seizoen nog meer plezier aan beleeft! Naast dat u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw bedrijfstuin heeft, nemen wij ook al het afval mee. We voeren het netjes af, schoffelen uw bedrijfstuin en blazen alle losse bladeren weg. Op deze manier ligt uw bedrijfstuin er altijd veilig en netjes bij. En wilt u met de feestdagen groots uitpakken? Ook het verzorgen van verlichte kerstversiering behoort tot de mogelijkheden!

Bekijk ook onze diensten voor particulieren