Al ruim 30 jaar een begrip

in Bunschoten-Spakenburg en omstreken

Hoveniersbedrijf Hoksbergen al ruim 30 jaar een begrip in Bunschoten-Spakenburg en omstreken

Wij zijn Hoveniersbedrijf Hoksbergen, de hovenier die altijd voor u klaarstaat. Met onze duurzame en creatieve oplossingen faciliteren wij het gehele proces van tuinieren. Van ontwerp tot aanleg, maar ook het onderhoud nemen wij mee. En tijdens het gehele proces staan de klant, kwaliteit én duurzaamheid te allen tijde voorop.

Kracht is kwaliteit

De kracht van Hoveniersbedrijf Hoksbergen is onze aandacht voor de klant. Want we betrekken de klant van begin tot en met het eind bij het project. Uw project. Van het eerste gesprek, tot de aanleg en het onderhoud. En naast kwaliteit, hebben wij netjes en secuur werken hoog in het vaandel staan. U herkent de door ons aangelegde tuinen – van Bunschoten tot Utrecht – veelal aan de strakke lijnen. Maar kiest u toch liever een Bohemien of juist Japanse stijl? Geen probleem!

Aandacht voor uw tuin

Of het nu om een tuin van 2x3m², een balkon, complete kavels of de aanleg van een bedrijfstuin gaat, Hoveniersbedrijf Hoksbergen uit Bunschoten-Spakenburg staat altijd voor u klaar. Wat u van ons mag verwachten? Eén contactpersoon, dus ook één aanspreekpunt. Dat zorgt ervoor dat wij onze klant – u – kennen. En deze persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. Het zorgt ervoor dat wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons mag verwachten. Hoveniersbedrijf Hoksbergen heeft aandacht voor uw tuin.

Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.